13461006_10154125426355498_420338959_obb1

2.EM runde i Hell.

Da var David endelig på hjemmebane og var sulten på seier. Etter de gode resultatene i de innledende omgangene i Belgia, så teamet lyst på at det skulle klaffe på Lånkebanen i Hell. Det er kanskje en klisje men denne gang levde Hell opp til navnet. På fredag morgen var David helt utslitt etter en natt med omgangssyke/matforgiftning. Han hadde ikke lyst til å kjøre en gang, men stroppet seg fast i bilen og kjørte trening. Der fikk han mot alle odds en 2.tid(!!) og det så oppløftende ut med tanke på videre kjøring. Etter treningen var formen til David fortsatt dårlig, men han stilte til start. Etter trekning, så startet David i 2.heat og på en forholdsvis nyvannet bane. Dette er ikke det beste utgangspunktet men sånn er det for alle i blandt. Da starten gikk fulgte han bra på, men måtte gå i joker runden i første runde. Der ble han kjørende etter stortalentet Aleksander Bjørnstad som dessverre hadde litt små problemer med bilen. Dette ble det ikke noe god til av(13), så startposisjonen for neste omgang på lørdag ble heller ikke noe å skryte av.

Lørdag var formen til David mye bedre, selv om han var redusert. Det ble en 9.tid i andre omgang, men dynamoen på bilen sluttet å virke, så bilen stoppet nesten i alle svingene da den elektriske styringen ble hardt belastet. Dette tatt i betrakting, så var det en godtatt forbedring.

I 3.omgang ble det kluss i starten og David ble nesten stående igjen. Han tok opp jakten, og kjørte seg opp noen plasseringer i heatet, men tiden holdt nok en gang kun til 9.tid. Trøsten var at semifinaleplass fortsatt var innen rekkevidde.

13457665_10154125425830498_812687828_nI 4.omgang var David på hugget og klart bestemt på å vinne heatet eller sette en topptid. Denne planen ble fort stoppet da det skjedde noe med girkassen og den hoppet ut av gir flere ganger og den ble nesten umulig å kjøre fort. 13.tid i 4.omgang. Kun tideler fra en semifinaleplass. Skuffelsen var selvsagt stor og teamet ble tilskuere resten av helgen. 

1.Juli er det Magic weekend på Høljesbanen i Sverige som står for tur. Bilen blir gått over i alle sømmer nok en gang, og David har trua på at ulykken snur nå.