ia5a7313

Testløp utført

Etter endel tekniske problemer igjennom sesongen, har bilen nå fått en rekke oppdateringer både på driverk, motor og understell. Bilen er på en måte ny og kjøre, så resten av sesongen vil nok i hovedsak være og gjøre seg kjent med bilen og innstillinger. En liten test på Grenland virket meget lovende, så teamet ville prøve avsluttningsløpet i NM på Momarken.

Allerede på treningen merket David at det var glatt, fryktelig glatt. Vi prøvde forskjellige innstillinger til 1.omg. Bilen ble da litt bedre, men slet fortsatt med glatt underlag. Vi fikk tilbud om å kjøre på samme dekk som i NM da disse er mye mykere og har mer feste, men valgte å bruke EM dekkene for å justere bilen etter de dekkene man vanligvis bruker.

Til 2.omgang ble det gjort nye forandringer, denne gangen til det værre. Dette var utforsking, så man lærte iallefall hva som ikke fungerte.

Til 3. omgang ble det også gjort forandinger på understell til det bedre. Bilen ble mye mer stabil og David følte at han styrte bilen, isteden for motsatt.

I 4. omg var det vått, og den glatte banen hadde om mulig blitt enda glattere. Dog så var det på rett vei. Med liten margin så ble det ikke finaleplass.  Uansett så var det lærerikt og morsomt å kjøre 4 omganger uten et eneste teknisk problem. Dette lover meget bra fremover.

Neste løp er VM/EM runden i Latvia 1.og 2. okt. Vi gleder oss 🙂 ia5a7313