120830086_807479036491965_1216947577944678746_o

NM-FINALE I RALLYCROSS PÅ MOMARKEN

I helgen ble det kjørt NM-finale i rallycross på Momarken. Teamet var godt forberedt, og øynet muligheten til en fair kamp om NM gullet.

Uten og fortelle så mye i detaljer om løpet, så fikk vi dessverre ikke vist alt som bor verken i bil eller David. Det var både tilfeldigheter, uerfarenhet med startsystem på regn, og andre ting som spilte en rolle her.  Så i de innledende rundene var det så mye motgang en kan ha. David er sterk psykisk og lot seg ikke stoppe av dette, og nullstilte seg helt til finalen. Fra bakerste rekke plukket han en og en og lå som nummer to. Etter en helt rå joker-runde var så og si 2.plassen sikret, men det begynte og spøke da han da hadde punktert på et bakhjul. David holdt hodet kaldt og kom seg til mål på en meget sterk annenplass, og til sølv i NM totalt. Bortsett fra punktering, så fungerte bilen prikkfritt, igjennom hele helgen og det er vel egentlig den største seieren i denne sesongen etter og ha bygd bilen selv hjemme i Skien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi vil gjerne takke alle frivillige og arrangører for at vi har fått lov og kjøre i år. All respekt til dere. I tillegg så har vi en fantastisk gjeng med sponsorer som også stilte opp i denne meget spesielle sesongen:)

  Vi håper at alt kommer tilbake til normalen i 2021 og publikum kan sitte på tribunene og besøke oss i depotet. Vi lover og lage mye action , med masse spektakulær kjøring og rå lyd..