jumpre

SEIER på hjemmebane

Etter hundrevis av timer i verksted, testing og 2 testløp kom belønningen. Alt virket fra start til mål – i alle omganger. Bestetid på trening. Q1, Q2, Q3, Q4 og seier i finalen. Rent bord. 

David kjenner hjemmebanen godt, men nå fikk han endelig prøve bilen der med alt i orden og full kraft. Tidene var også meget bra sammenlignet med tidligere tester og løp. Kjetil Larsen som vant første NM runde var nærmest av konkurrentene men truet egentlig aldri David og kjørte fair.  David fikk da prøve litt forskjellige oppsett og kjørestiler for å se hva som funket. Noe av det viktigste i Rallycross er startene og de fungerte bra, noe det ikke gjorde på Gardermoen (R1). Små feil som har stoppet oss tidligere i år begynner og bli luket ut, og David kan nå konsentrere seg om sine prestasjoner og også hele tiden forbedre bilen til å gå fortest mulig rundt banene rundt om. Det er en utvikling som ikke må stoppe.

Det var jo allikevel noe som manglet på Grenland motorsport senter denne helgen. Det var ikke funksjonærer og topp bane anlegg, men publikum. Veldig synd, men vi får bare holde ut og håpe at alle kommer på løp så fort det er mulighet, både for å se verdens mest underholdende motorsport, og også for å støtte klubben(e) i den fantastiske dugnaden de har gjort. 

 

Det er nå nøyaktig 10 år siden David debuterte i rallycross, nettopp på Grenland Motorsport senter. Og etter mange år i Europa, kan vi med trygghet si at baneanlegget vi nå har i Skien holder en meget høy standard. Både depot fasiliteter og baneforhold. Det er ikke noen annen permanent rallycrossbane vi har vært på som er så rå. Vi kan bare takke alle frivillige, NMK Grenland og Even Hvaal for utallige timer og bidrag til dette. Helt fantastisk!!

Trykk her for video fra finalen

GMS 2010, med David i PV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grenland Motorsportsenter 2010 på bilde over. Trykk bilde for mer. 

Foto av Arntzen Foto (2020) og Jan Fredrik Larsen (2010)