_a4c5814

ENDELIG

Estering er en av de mest legendariske banene i verden for Rallycross. Det var her David debuterte i et Tysk mesterskap senhøsten 2010.

_a4c5814

2016 sesongen har vært forfulgt av uhell, men viljen har vært der. Endelig skulle det lykkes og alt falt på plass. Lørdagen var ikke den beste da bilen av en eller annen grunn nesten ikke hadde bremser. Alt av deler ble byttet og bilen ble i orden igjen. Det ble tidene og plasseringene også.

I semifinalen vant han med den beste tiden og kvalifiserte seg til beste spor i finalen. Foran nesten 20.000 tilskurere fra hele Europa og Live på TV foran hele verden for første gang i år så holdt David hodet kaldt og visste hva han hadde å gjøre. Kjøre klokt og ikke over-ivrig. Da starten gikk tok han den og gikk i tet fra første meter. Den beryktede første svingen gikk også bra og da var resten av finalen «barneskirenn». Det er nemlig ingen som følger han når alt er på plass. Som kjent kan alt skje i Rallycross, men denne gangen gikk det vår vei. ENDELIG! En deilig motivasjon for 2017 sesongen. Bilen er nå til salgs og tiden fremover vil bli brukt til å vurdere videre satsing. En ting er iallefall sikkert, og det er at David vil bli å finne i en rask bil. Tusen takk til alle sponsorer, venner og familie.

_a4c6177