Folkefest i Sverige og Frankrike

Årets 6. EM-runde fant sted på Høljes motorstadion i Sverige, 6.og 7. juli. I år var ikke racet bare et trekkplaster for publikum, men også for sjåfører. Det førte til en lang deltakerliste og hard konkurranse. David kjempet seg imidlertid opp og frem, og før semifinalen lå han som nummer 5. Her kjørte han seg til en 2.plass, hvor han lå helt til et sammenstøt med en annen bil brått satte en stopper for finalen.

Etter en liten pause, gikk den 7. EM-runden av stabelen den siste helgen i august, i den franske byen Loheac. Også dette løpet var en stor folkefest, estimert til hele 60-70 000 besøkende. Dessverre ble dette en vanskelig helg for David, og han endte til slutt som nummer 7, etter å ha blitt slått ut i semifinalen. Følelsen av å kjøre foran så mange publikummere vil han derimot huske lenge…