Nå braker det løs

Nå er braker det løs igjen! Etter en vinter med mye jobb på bilen er det nå kun detaljer som gjenstår før bilen er helt klar for første runde i EM i Rallycross. I år som i fjor er det legendariske Lydden Hill nær Dover som er først ut. Der debuterte vi i fjor med en 5.plass. Vi håper på å forberede det resultatet enda noen hakk, men det er mye som skal klaffe.

Bilen er ikke ordentlig utprøvd enda, så det er bare å satse på det beste. I år er det også 8 stk som skal kjempe mot hverandre i A-finalen, pluss at det har kommet en del nye konkurrenter og biler inn i klassen. Det blir spennende!

I år har vi fått med oss tre nye samarbeidspartnere som har gjort det mulig for oss å reise til England. Romnes A/S , Casino6000 og MH Kosthold er det . Ta gjerne en titt på de! Vi skal gjøre alt vi kan for at det samarbeidet blir en gevinst for alle parter.  Drømmen er å kjøre hele sesongen, men vi tar nå løp for løp og jobber samtidig med eventuelle nye samarbeidspartnere.

Vi må få takke alle som har har hjulpet til for å få til dette. Det hadde ikke vært mulig i det hele tatt og begitt seg ut på denne galskapen uten alle dere ildsjeler som hjelper til hele tiden.

Løpet i England sendes forøvrig Live på Motors TV, for de av dere som har det. Følg ellers med på vår Facebookside for live oppdateringer(om det er mulig med nett osv.) Andre nyttige linker er ERC24.com, Rallycrossworld.com, Rallycross.hu og rallycross.com.

Da skal vi gjøre det som er mulig for å komme hjem med gode nyheter til Norge over Påske.

God Påske alle sammen.

 

DNM