Snart løp igjen

Da er vi straks klare for et nytt løp, denne gangen vest for Paris. Dreux heter byen hvor banen ligger, og der har vi aldri vært før. I fjor gikk den franske runden på Circuit de Ducs i Essay, så dette blir nytt for oss. Etter fjoråret er vi forsåvidt vant med nye ting så det blir moro. I fjor endte vi på en fjerdeplass der, og målet i år er helt klart og forberede det resultatet. Vi har nå hatt bilen ståendes hos Jos Sterkens i Belgia og fått lov å ha service og forberedelser der. Det er mange ting som må sees over over og sjekkes, og også justeres. Hjulvinkler, støtdempere,motor, gir og kardang osv. Noen få feil ble oppdaget og utbedret, og noe nytt ble montert. Nå gjenstår det bare å se om det fungerer, men David er mer optimist enn noen gang. Tross alle små problemene i England følte han at bilen var veldig bra, så nå gleder han seg til å prøve på nytt. Denne gang forhåpentligvis med tørt underlag og fransk vårtemperatur. 

Denne helgen er det også løp i Skien på travbanen, og dette hadde selvfølgelig vært utrolig morsomt å være med på, men nå er det Frankrike som gjelder for oss. Til alle folk på østlandet som ikke skal til Frankrike, vil vi gjerne anbefale og ta turen til Klosterskogen Travbane i Skien. Der blir det garantert mye action, og ikke minst mye forskjellige biler. Ta en titt på denne linken og ta med familen på travbanen. Så får vi håpe det blir vellykket og vi får mulighet til å være med en annen gang.

For å følge med hvordan det går med oss i Frankrike, så anbefaler vi erc24.com for nyheter og bilder, rallycross.com for tider og nyheter, rallycross.hu for video 12 timer etter løpet. På de respektives facebooksider oppdateres det også jevnlig. Så skal vi se om ikke vi klarer og få skrevet noen ord om hvordan det går med det lille teamet fra Skien på vår Facebookside underveis. Da må vi gjøre oss klare her, så snakkes vi ..

DNM