Årets høydare ! !

Da er vi straks på vei til Hell for å kjøre den norske EM runden. Det blir helt rått, med masse norske flagg med mange bekjente og familie i fra nord som tar turen for å se på og heie oss frem. Gleder oss til å hilse på alle!!!!

Dette blir den første EM runden som går i Norge siden 2008, så vi regner med skikkelig folkeliv og et skikkelig billøp. Vi vet at trønderene har stått ordentlig på og at alt skal ligge til rette for en skikkelig god raceweekend. Tilbakemeldingene fra de førerne som har testet banen har vært meget positiv, så vi gleder oss veldig. Vi må også innrømme at vi er litt spente på en del forandringer som er gjort med bilen, men magefølelsen er veldig god! Løpet i Hell og løpet på Höljes kommer til å bli skikkelig tøft, med mange nye sultne deltagere fra NM med nybygde biler, men vi skal stå i ramma og gjøre vårt beste for å både samle viktige EM poeng og ta skalpen på de .. 😉

Vi har også vært så heldig å fått med en ny og spennende samarbeidspartner for den norske og også den svenske runden som går helgen etter. Vi håper vi kan hjelpe hverandre fram også til neste år. Denne sponsoren har fått plass på bakskjerm/dør og er et nyoppstartet firma som heter DEKKNORGE.NO og er din ekspert på dekk og felgpakker. De leverer varer med kvalitet til en gunstig pris uten fordyrende mellomledd. Ta en titt på hjemmesiden for mer info. 

Vi har også fått med oss mobilt bredbånd fra vår sponsor Maskinentrepenør Nærum A/S, så vi vil oppdatere facebook siden og denne siden så ofte det lar seg gjøre. Løpet blir vist på NRK1 søndag kveld klokken 23.30 og i reprise på mandag på NRK1 kl. 16:35. Om ingen av disse tidspunktene passer, blir det lagt på på NRK nett tv ganske fort etter den ordinære sendingen.

Også må vi nok en gang takke alle som gjør dette eventyret mulig!!!   Helt værst!!

David Nordgård Motorsport