Pallen i Polen

Etter å ha stått over runden i Østerrike, var vi mer enn sultne nok på og ut å kjøre løp igjen. Før løpet hadde vi god hjelp av Anders Kjær med oppsett og testing. Det viste seg senere den uken at nok en Kjær kom til unnsetning og skaffet oss sjåfør til Polen. Tusen takk Svenn Håvard og Tore. Uten dere hadde vi vært hjemme. Etter første treningspass knakk en unibolts i forstillingen av, og vi lurte vel litt på da om det var sånn det skulle gå i helgen, men det ble fort fikset. Kjørte stort sett inn til 4. og 5. tider hele helgen, og en 3.tid. Alt funket veldig bra. Stemningen var på topp i teamet. Før finalen så ble dataloggen på bilen sjekket grundig og til alt hell ble det der merket at i det siste heatet, så mistet batteriet spenning. Dette gjør også at motoren får feil signaler og begynner og fjuske. Det ble et voldsomt race for å finne en løsning på dette, og bilen var ikke klar på startplata heller. Der kom Jos Sterkens løpende bort, og sa han trodde han visste hva som var galt. (Han hadde tross alt, akkurat kommet inn som nr. 2 i B-finalen.) I siste liten ble bilen klar, og kjørt ut til start. David kom ut som nr.4 etter Derek Tohill. Først lå Enerberg og Castoral.

Finalen gikk ryddig for seg, men var rask. Girkassen hadde også begynt å tulle nå, så den var vanskelig å få i 4.gir. David tapte noe på dette, men ikke veldig mye. Tohill klarte ikke å holde unna for presset og snurret på egen hånd. David klatret da opp på 3.plass og kontrollerte denne inn til ellevill jubel fra team og publikum. Vi kan vel være så ærlig å si at David feiret som en mester! Dette blir ikke siste gangen. Nå vet vi at det er mulig.

Løpet i Polen ble også en herlig norsk festdag, med gull i alle klasser og sammenlagt gull i alle klasser! En stor gratulasjon til alle mesterene :Sverre Isachsen, Lars Øyvind Enerberg og Andreas Bakkerud.

Resultater i Polen:1. L.Ø Enerberg 2.R.Castoral 3.DAVID 4.D.Tohill 5.K.Pauwels 6.P.M Røyrås. 7. Jos Sterkens.

Ligger en fin dekning av finalen her på Ralllycross.hu

Nå er det kun finalen igjen i Tsjekkia 1. og 2.okt.  Vi jobber for å få bilen klar igjen og stiller til start med kvessede klør !!

 

DNM