On the road again.

Nå nærmer det seg løp igjen, og da er det Portugal og Frankrike som står for tur! Buss, løpsbil og henger venter på oss i Belgia. Så da er planen og busse til Portugal , opp igjen til Frankrike og så hjem til Norge. Turen blir på ca 500mil. Kall oss gjerne gale, men dette må til for å henge med. Målet der nede må være en liten forbedring, men som før er dette også helt nye baner for oss! Det blir uansett spennende:) Stram wire begge helger!!

Det nye før denne turen er at vi har fått med oss 2 nye samarbeidspartnere, og det gjør at denne turen blir mulig! De som hadde trua på oss denne gangen er A/S Dameco som driver med maskinering, hydraulikk og belegning og Maskinentrepenør Nærum A/S som utfører alt innen annleggsarbeid som f.eks veibygging, tomtefelter, vann & avløpsanlegg, fjell, betong, transport, snørydding, soping og asfaltarbeid. Ta en titt på deres respektive hjemmesider for mer info.

Vi skal prøve og oppdatere dere underveis, både på facebook, blogg eller kanskje her, hvis det er noe bra med nett i Portugal. Uansett vil alle resultater og bilder bli publisert fortløpende på bloggen som du finner under fanen LIVE på siden her.
Så da er det bare å ønske dere her hjemme en flott mai måned og fin 17.mai feiring.

PS: Om du har lyst til å oppleve europas beste rallycross førere i Norge i år bør du ta en titt på denne linken hvis du er fra Skiens område eller i nærheten..
Vi hørs….

David Nordgård Motorsport