Østerrike og Ungarn

Da har DNM kommet hjem igjen etter 13 dager i teambussen. Første stopp var Greinbach i Østerrike. Der hadde David fått muligheten av Kim Steinsholt til å kjøre hans bil. Det gjorde han også, så det holdt.  Det var topptider på alle treninger, og alt så ut til å stemme bra. I andre omgang lå han ann til å vinne, men etter en kjapp avgjørelse i bilen valgte David å avslutte. Han følte at motoren begynte å trekke dårlig og stoppet. Dette skulle senere vise seg å være en lur avgjørelse. Motoren ble tatt ut i hu og hast og sendt til Zomer Motorsport i Holland med Supercar kjøreren Jos Kuypers. Zomer fant fort ut feilen og den var ikke fatal. Derfor kunne de sende ut motoren igjen allerede dagen etter med belgiseren Nick Snoeys som også kjører i klassen til David og Kim.

I Ungarn skulle David være på andre siden og var mekaniker. Og dette fikset han også bra. Etter at bilen ble klar på fredagskveld i depoet var det Kims tur på lørdag og søndag til å kjøre. Kim likte banen i Ungarn godt og også oppsettet David hadde kjørt med. Topptidene kom fort også hos Kim, men som David stoppet også Kim opp i andre omgang, og denne gangen var det girkassen som ikke ville mer.

David og teamet regner med at all uflaks nå er brukt opp og stiller til start på EM runden i Norge med egen bil igjen. Det gleder vi oss veldig til og håper så mange som mulig er med og heier oss frem.

Vi takker også nok en gang Kim for den unike muligheten vi fikk i Østerrike og en fin helg i Ungarn. Takk til Jos Kuypers  og Nick Snoeys for transport, og Zomer motorsport for utrolig rask service.

 

Oppdatert fotoalbum

Onboard fra Østerrike