Belgia og Nederland er neste på lista

Etter to veldig skuffende helger i Norge og spesiellt Sverige, har vi nå troen på at de to neste helgene skal gå bedre. Vi reiste allerede på søndag ned til Zomer Motorsport i Nederland som har rebygget motoren og oppgradert til 2011 spec. Vi var her nede allerede mandag kveld, og har hatt god tid til få alt ordentlig sammen. Zomer har vært utrolig behjelplige med lån av utstyr, mannskap, knowhow og deler.. her er alt hyllevarer..Vi har t.o.m også fått låne dusjen, så her er det service :) 

trykk på bildet for flere bilder.

Zomer sjefen og noen mekanikere skal også være med oss på både løpet i Belgia og Nederland  for å følge opp og stille inn diverse ting. Dette er så proft at det bare er gøy! :) Bilen virker som den har mye mer snert av det lille vi fikk prøvd på utsiden her. Dette lover utrolig godt og vi gleder veldig mye..

Når det gjelder oppdateringer under disse to løpene ser det ut til at vi kun kan klare og oppdatere på facebook’en vår, og ellers kan man følge med på www.rallycross.com, www.rallycrossworld.com eller www.erc24.com.

Plattan i mattan

DNM