Takk for i år!

Det har vært lite kjøring etter EM-runden i Sverige i år, men sesong avslutningen på legendariske Estering i Tyskland skulle vi ha med!

Tusen takk til alle som har hjulpet til å få til dette. Dere er mange!! 

 

Esteringbanen var den første banen David prøvde bilen på for snart to år siden da han kjøpte den. Allerede på Warmup satt tidene, men et dekkvalg  på tid-treningen gjorde at utgangspunktet for 1.omgang ikke ble det beste. David skulle først ut, og som kjent blir banen raskere og raskere for hvert heat som har kjørt. Dette gjelder spesielt på vått føre. Mot alle odds satte David en knalltid som holdt til 5.plass. av 23 startende.  I andre omgang ble det bedre, men en slurrende clutch gjorde at den siste runden gikk litt tregere. Dette holdt til en 7.tid. Totalt lå da David på en 4.plass på listene, og dette lovet godt. Teamet avgjorde og stå over 3.omgang for å spare bil, men muligens miste den 4.plassen. Dette skjedde også, men 5.plass ble det til slutt, og direkte kvalifisert til a-finalen. David visste egentlig at det ikke ville bli så mye mere kjøring, men kjørte fram til start i A-finalen. Der sto årets Europamester Anton Marklund, fjorårets europamester Lars Øyvind Enerberg, Lars Larsson, Ole Håbjørg, David, Roger Enlund, Daniel Lundh og Roman Castoral. Det må sies at det ga et lite løft å stå midt i denne klyngen i toppen etter så mye fravære og lite kjøring. Det viser at David hører hjemme i toppen der. Desverre ble det bare 2 meter kjøring, men teamet tar med seg det positve fra helgen videre!! 

Hva som skjer til neste år vet vi ikke foreløpig, men uansett hva slags mesterskap det blir, må vi prøve å få til et opplegg. Følg med på vår facebookside for nyheter og andre ting utover høst og vinter.

Oppdatert fotogalleri her