Brutt løp i Frankrike

Teamet dro til Frankrike med en god magefølelse og gledet seg virkelig til å vise seg frem. Et godt resultat der hadde gjort at situasjonen i EM så bra ut.

Allerede på første trening viste David at det her kunne bli en stor helg. Bilen fungerte helt fantastisk, selv på vått føre. Etter 3. tider på de frie treningene og en 4.tid på tidstreningen var det klart for første omgang. Ved siden av sto bl.a Derek Tohill og Jos Sterkens. Derek tok starten og David la seg på hjul. David følte at det ikke gikk fort nok med Derek og kjørte Joker-runden allerede på første runde. Dette gjorde at Jos Sterkens kjørte forbi og David kunne ta opp jakten igjen. Han tok igjen Sterkens rimelig fort, og som den gentleman han var kjørte han inn i Joker’n for å slippe forbi David. Sånn så det ihvertfall ut fra tribuneplass. Allerede i neste sving merket David at det var noe galt med motoren og slo den av. Fra tribuneplass så det helt grusomt ut med røyken veltende ut bak. Vi visste vel allerede da at det var over, men øynet som alltid et lite håp.

©Jan Kåre Rafoss/ERC24

Etter litt skruing i depoet fant mekanikerne fort ut at her var det sluttkjørt. En opplevelse vi ikke unner noen i dette sirkuset, men det skjer for det. Etter litt tenking, grubling og svelging av kameler er hele teamet nå innstilt på å jobbe hardt for å få til mere kjøring i år, men det er mye som skal til for å få det til. Det gjelder å aldri gi opp, og det har vi ikke tenkt til å gjøre heller. Resultatene før problemene oppsto er en såpass stor pådriver at David vil vise konkurrentene at han har noe der å gjøre. Vi har sagt det før og sier  det igjen, :»vi skal tilbake» … Tusen takk for all støtte og gode ord på sidene våre.  Det varmer.  Ta også en titt på dette albumet fra det vellykkede KlosterRacet som gikk av stabelen når vi var i Frankrike. KlosterRacet2012

DNM